Maak kennis met onze Pro’s!

Sport Performance Specialist – Paul Lammers

Paul Lammers is werkzaam als docent fitness en fysieke training bij SM&O en ALO (Sport Management en Ondernemen en Academie voor lichamelijke Opvoeding ) op de HvA in Amsterdam en als fysieke trainer voor NOC/NSF CTO Amsterdam (Centrum voor topsport en onderwijs), voetbal dames (KNVB talententeam), basketbal dames voor de NBB en turnsters van TurnZ (jong Oranje en Vera v/d Pol; Olympische Turnploeg).
Daarnaast is hij werkzaam als fysieke trainer voor individuele high performance atleten zoals o.a. Linda Bolder (Judo), Bas Kuipers (Eredivisie Voetbal), Eline Rentier (Schermen).
Verder is hij o.a. werkzaam bij Personal Body Plan, een online fitness- en coaching programma en bij het netwerk LIJFSTIJLCOACHES, een landelijk netwerk van fitnessprofessionals .
Ook is hij leercoach bij de Topcoach5 opleiding van het NOC-NSF en mastertrainer bij Keiser Powertraining equipment. Tenslotte is hij program director en co-owner samen met Juul Bakker en Remco Sanders van Dutch HDA (Human Development Academy)
Paul is binnen Dutch HDA verantwoordelijk voor alles wat met de ontwikkeling, content en eindtermen van de opleidingen te maken heeft.

Personal Training & Business Specialist – Juul Bakker

In 1995 is Juul begonnen bij de luchtmobiele brigade. Na daar bijna 5 jaar werkzaam te zijn geweest besloot hij op zijn 22e weer te gaan studeren. Na het succesvol afronden van het CIOS te Arnhem, met als hoofdrichting Fitnessmanagement, heeft hij een studie Sportmanagement gevolgd aan de Fontys hogeschool in Tilburg, afgestudeerd en diploma behaald in 2004.

Juul werkt al meer dan 17 jaar in de fitnessbranche, begonnen als stagiair, instructeur, coördinator uiteindelijk als bedrijfsleider bij Sport en Fitnesscentrum Utrecht Medicort te werk gesteld, de fitnessafdeling van Medicort fysiotherapie van Rob Tamminga, destijds de fysiotherapeut van o.a. het Nederlands honkbalteam en vele andere topsporters. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in het opzetten van een sportschool en het geven van (Personal) training aan topsporters.

Na bijna 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij Medicort is Juul op 29 jarige leeftijd zelfstandig ondernemer geworden en begonnen met de exploitatie van zijn eigen fitnesscentrum, Health Centre Zeewolde. Dit centrum richtte zich op functioneel trainen, personal training en groepslessen. Juul heeft hier veel ervaring opgedaan als personal trainer, o.a. van SBS6 presentator Victor Brand. Hij heeft HCZ bijna 10 jaar succesvol geëxploiteerd en sinds juni 2016 is hij niet meer werkzaam als eigenaar van het fitnesscentrum. In deze periode heeft Juul vele bijscholingen gevolgd en cursussen gedaan, o.a. LAPT en krachttraining en coördinatie van Frans Bosch, de fysieke trainer van het rugbyteam van Wales.

In 2012 is Juul begonnen als (inter)nationaal Mastertrainer voor Funxtion en de afgelopen jaren zijn daar diverse leveranciers en opdrachtgevers bij gekomen, waaronder het opleidingsinstituut AALO, toestel leverancier Byloth, Defensie, de bereden politie, etc. Juul geeft daarnaast als presentator/gastdocent en spreker regelmatig workshops en trainingen, en ontwikkelt fysieke beweegprogramma’s.

Op dit moment is Juul eigenaar van eenmanszaak JuulBakker.com, development, education en consultancy. Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen en verzorgen van fysieke beweegprogramma’s en specialistische functionele trainingen voor de fitnessbranche, gecombineerd met het adviseren en begeleiden van (startende) ondernemers in de fitnessbranche.

Juul is binnen Dutch HDA verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige processen, financiën, personeelszaken, en het uitzetten van beleid.

Strength & Conditioning Specialist – Remco Sanders

Remco Sanders, inspanningsfysioloog/performance coach, heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Deze multidisciplinaire studie sloot goed aan bij zijn interesse in sport en het geven van cursussen en opleidingen. Hij is sinds 2010 actief als auteur en opleider voor verschillende instanties.

Daarnaast is hij  actief als ondernemer in de branche en is eigenaar van No Excuses/CrossFit Gooi (Performance Centre), De FitHub (Private Gym), Dutch HDA (opleidingsacademie)

Ervaring als Coach:

  • Wk’s/EK’s powerlifting
  •  Nederlands kampioen rugby team Hilversum
  • Nederlands kampioen American Football team Hilversum
  • Olympische spelen Rio Zeilen
  • Wereldkampioenschappen BMX

Best behaalde prestatie als Atleet:

  • Nederlands kampioen sprint/horde
  • 2e plaats Nederlands kampioenschappen powerlifting -74 kg

CrossFit & Coaching Specialist – Erwin van Beek

Na het behalen van de Sport Academy (ALO) en een succesvolle achtergrond in de topsport wereld (Judo/Thai Boxing), begon Erwin zijn werk bij defensie en de militaire politie waar hij o.a. heeft gewerkt aan de opleidingen voor de Nederlandse politie, SWAT en andere speciale eenheden. Met 25 jaar ervaring op het geven van fysieke en mentale weerbaarheidstrainingen, is hij nog steeds werkzaam als consulent en trainer o.a in Amerika en het Midden Oosten. Erwin heeft F.I.R.S.T ontwikkeld, een op maat gemaakt programma voor politie en defensie voor geweldscontrole die getoest is door de Universiteit van Amsterdam. Ook is Erwin erg actief in de CrossFit wereld. Zo heeft hij al tweemaal deelgenomen aan de CrossFit Games en is eigenaar van 1 van de meest toonaangevende CrossFit boxen van Nederland

Email: