Dutch HDA - juni 2024
DUTCH HUMAN DEVELOPMENT ACADEMY
bedrijven

Wat kan Dutch HDA voor jouw bedrijf betekenen?

Werk jij bij een school, een fysiopraktijk of heb je een bedrijf in de sport en wil je graag jouw medewerkers opleiden of hun kennis updaten? De Fitnessbranche in Nederland groeit, professionaliseert en er ontstaat steeds meer onderscheid tussen de verschillende segmenten in de markt. Zowel gespecialiseerde centra als de lage kosten fitnessbedrijven winnen aan populariteit. Het wordt voor jouw sportschool of box belangrijker om duidelijker te maken waar de toevoegde waarde ligt. Dat kan onder meer door zorg te dragen voor goed opgeleide en gemotiveerde trainers. Maar dat niet alleen, je wilt ook dat trainers dezelfde taal spreken en met elkaar inhoudelijk over allerlei zaken kunnen discussiëren om tot het optimale product te komen.

Dutch HDA is een gespecialiseerde aanbieder die fitnessbedrijven juist die mogelijkheid geeft. Om als bedrijf extra kwaliteit te kunnen bieden is het cruciaal dat iedere trainer het DNA van het bedrijft uitdraagt.  De kernwoorden van ons zijn hierbij kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben de missie om fitnessopleidingen in Nederland naar een hoger niveau te brengen en dat doen we met onze hoogwaardige, praktische en hybride opleidingen. We geloven in het zogenaamde ‘blended learning’ en hebben daartoe onder meer een reeks van E-learning cursussen ontwikkeld. Maar naar onze overtuiging blijft de rol van de docent op locatie onmisbaar. De docent geeft duiding aan het online lesmateriaal en brengt de theorie tot leven. Hij/zij kan als geen ander de koppeling leggen tussen theorie en praktijk en omgekeerd en dat is waar het nu net om gaat. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde docenten die in kleine groepen jouw trainers helpen een volgende stap in hun professionele ontwikkeling te zetten.

Bedrijven vragen maatwerk en dat krijgen ze van ons. Wij zijn flexibel en ontwikkelen een programma waarbij indien gewenst de opleidingen, workshops en E-learning cursussen zodanig worden gecombineerd dat ze precies aansluiten bij de wensen. 

Kom met ons in contact!

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wat kan Dutch HDA bieden?

Opleiding met meerwaarde voor alle betrokkenen

TRAINERS

Volgen een uitdagende opleiding en zetten daarmee een belangrijke stap in hun professionele ontwikkeling. Zijn meer gemotiveerd om een bedrage te leveren aan het succes van het bedrijf

HET FITNESSBEDRIJF

Maakt een kwaliteitsslag, krijgt goed opgeleide en gemotiveerde trainers die samen het bedrijf naar een hoger niveau brengen. Profiteert van een hogere klanttevredenheid

DE KLANTEN

Krijgen een beter product, blijven daardoor langer lid en maken reclame naar nieuwe klanten

Hoe kunnen we gaan samenwerken?

nl_NL_formal

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!