Zelfonderzoek

Bepalen ontwikkelingsdoelen

Samen plan opstellen

HET POP GESPREK

Bij Dutch Human Development Academy staat de ontwikkeling van de mens centraal. Het zit in onze naam en DNA verweven. Onze filosofie is dat wij tijdens onze opleidingen niet alleen lesgeven maar ons vooral ook richten op de ontwikkeling van jou als student. Ons streven is om jou te ontwikkelen van trainer naar coach naar mentor zodanig dat jij een persoonlijk trainingsschema kunt maken volledig rekening houdend met de specifieke omstandigheden van ieder individu. We gaan aan de slag om jou kritische denkvermogen aan te leren zodat je echt gaat nadenken waarom je bepaalde dingen doet, dat je boven de stof komt te staan en creatief kunt omgaat met oefeningen. Het uiteindelijke doel is dat jij jezelf zult ontwikkelen tot een volwassen persoonlijkheid die zich werkelijk onderscheidt als fitnessprofessionals.

Een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan) gesprek vormt een integraal onderdeel van de opleidingen van Dutch HDA. Aan het einde van iedere opleiding gaan we met jou in gesprek en reflecteren we op de persoon (wie ben ik, wat kan, wat wil ik, wat zijn mijn ontwikkelpunten), de opleiding en de ontwikkelingen in de branche. We brengen dit samen in een concreet plan waarmee jij een duidelijk kompas krijgt naar jouw ontwikkeling als persoon en als professional in de fitnessbranche.

Wil je ook met ons in gesprek en praten over jouw mogelijkheden in de fitnessbranche? Wil je van je passie je werk maken en twijfel je over het starten van een (basis)opleiding? Of ben je al een aantal jaar bezig en wil je graag de mogelijkheden onderzoeken om verder door te groeien als specialist? Vul dan onderstaande contactformulier in en we zullen je binnenkort telefonische benaderen. Het gesprek begint met een aantal vragen betreffende jouw persoon, dus bereid je goed voor! Wij, Paul Lammers en Remco Sanders, zijn er voor jou en hopen je snel te spreken!

    Je telefoonnummer (verplicht)

    0