Dutch HDA - april 2024
DUTCH HUMAN DEVELOPMENT ACADEMY
Onderwijsinstellingen

Wat kan Dutch HDA voor jouw onderwijsinstelling betekenen?

De Fitnessbranche in Nederland groeit, professionaliseert en digitaliseert en er komt steeds meer aandacht voor gezondheid en leefstijl. Dit betekent dat er aan trainers en daarmee in het sportonderwijs hogere eisen worden gesteld om hen beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. 

Dutch HDA is een gespecialiseerde aanbieder die zich richt op sportonderwijs-instellingen. Wij hebben de missie om fitnessopleidingen in Nederland naar een hoger niveau te brengen en willen dat doen door bij de basis te beginnen. Voor het keuzevak fitness bieden we praktische, uitdagende en Europees geaccrediteerde Fitness Trainer opleidingen die voor alle betrokkenen meerwaarde creëren. Het gaat hier om onze basisopleiding Fitness Trainer en voor vervolgjaren de opleiding Personal Trainer Specialist. 

Met ons online onderwijsmateriaal, vier interactieve E-learning curssusen en ondersteunende video’s krijgen docenten en studenten een aantrekkelijk onderwijsprogramma wat hen een voorsprong geeft op de arbeidsmarkt.

Kom met ons in contact!

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wat kan Dutch HDA bieden?

Opleiding met meerwaarde voor alle betrokkenen

STUDENTEN

Krijgen een opleiding aangeboden met een sterke koppeling tussen theorie en de praktijk. De lesstof is aantrekkelijk door het gebruik van voorbeelden, filmpjes en de E-learning cursussen die ze in eigen tijd en tempo kunnen volgen.

DOCENTEN

De docent krijgt een gestructureerd lesprogramma met indien gewenst een voorgestelde lesprogrammering. Er is geen noodzaak meer om zelf aanvullend lesmateriaal te schrijven.

OPLEIDINGSMANAGER

Ontmoet een betrouwbare partner die zorgt voor tevreden ‘stakeholders’ en een vlot lopende opleiding.

Meerwaarde voor de docent: 
de centrale schakel in het onderwijs

STUDENT

Dankzij de E-learning cursussen ontstaat ruimte voor tempo differentiatie. De docent kan de voortgang van alle studenten in één overzicht volgen.

DOCENT

De docent hoeft niet meer zelf het wiel uit te vinden. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor eigen ontwikkeling en (individuele) begeleiding van studenten in de praktijk.

DUTCH HDA

Dutch HDA is er voor de docenten. Docenten krijgen intensieve begeleiding via docenten-introductiedagen bij de start en de jaarlijkse opfrisdag. We houden de lijnen kort en staan klaar wanneer bijsturing nodig is.

Hoe kunnen we gaan samenwerken?

nl_NL_formal

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!