POWER YOUR CAREER

NIEUWE TRAININGTOOLS VOOR (SPORT)TRAINERS

Belangrijke data:

In 2021, datum wordt later bekend gemaakt

 

Locatie:

Sportcentrum Ookmeer
Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam

Docent:

Paul Lammers

 

Prijs:

149,-

Unieke opleiding

Les van de Pro’s

Nadruk op praktijk

Afstemming op iedere sporter

Leer hoe je sporters echt beter kunt maken

In 2021 organiseert Dutch DHA de workshop nieuwe trainingstools voor (sport)trainers.

In deze zeer praktische workshop biedt Paul Lammers je veel nieuwe oefenstof aan en leert je hoe je vanuit een drietal basisprincipes zelf aan de slag kunt om een variatie aan oefenstof te creëren die recht doet aan de specifieke omstandigheden die jouw sporter(s) tegen kunnen komen. Hiermede krijg je nieuwe tools in handen waarmee je de sporter(s) kunt helpen wendbaarder en sterker te maken.

Paul is Performance Trainer bij Team NL (NOC*NCF) en heeft een schat aan ervaring in het fysieke trainen van (groepen) topsporters. Hij weet wat werkt bij sporters en waar je resultaten mee bereikt.

DOELGROEP

Trainers met ervaring in het trainen van individuele of groepen sporters. Het maakt niet uit of je in de sportschool, box in de zaal of op het veld met sporters werkt zolang je maar de wil hebt hen beter te maken.

DOCENTEN:

Paul Lammers; Team NL (voormalig NOC*NCF) Performance Trainer

GROEPSGROOTTE:

Maximaal 20 personen

Onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld van wat je leert bij de workshop nieuwe trainingstools voor (sport)trainers

Techniek training

Toepassen sportspecifieke oefenstof met diverse materialen; aquabags, Keiser apparatuur, barbells en kettlebells. Toepassen van vermogen en rompstijfheid met transfer naar de sport/doelbeweging.

Theorie

Uitleg BOL model en principes variatie van in oefenstof

Specifieke oefenstof

Variëren in oefenstof op basis van het principe van variatie in organisme, omgeving en taak.

Persoonlijkheids ontwikkeling

Reflectie en inzicht om jezelf te ontwikkelen van trainer tot coach. Zelfstandige persoonlijkheid die kritisch kan nadenken, open staat voor feedback en zaken goed kan onderbouwen. Zelflerende professional die reflecteert en acteert op ervaringen.

0