Muscles in Movement

Anatomie vormt de basis voor elke trainer. Zonder deze kennis weet je niet welke spieren je aan het trainen bent, in welke richting of met de juiste belasting. Helaas is de stof zo saai, dat je al snel het idee hebt dat je een Latijnse encyclopedie aan het lezen bent. Maar het kan anders en beter! Bij Dutch HDA hebben we de e-learning cursus Muscles In Movement, waarbij we jouw in je eigen tempo en tijd, anatomie leren.

Hoe ziet dit eruit in de praktijk?

Anatomie vormt de basis voor elke trainer. Zonder deze kennis weet je niet welke spieren je aan het trainen bent, in welke richting of met de juiste belasting. Helaas is de stof zo saai, dat je al snel het idee hebt dat je een Latijnse encyclopedie aan het lezen bent. Maar het kan anders en beter! Bij Dutch HDA hebben we de e-learning cursus Muscles In Movement, waarbij we jouw in je eigen tempo en tijd, anatomie leren. Met behulp van ons eigen ontwikkelde Muscles in Motions cirkel model koppelen we spieren, gewrichten en botten gelijk aan bewegingen. Hierdoor zie je gelijk in real-time: bewegingen, welke spieren je traint en leer je gelijk je kennis toe te passen. Ook krijg je van ons een augmented reality app, waarbij je het gehele lichaam (incl. botten en spieren) kan zien in 3D. Inclusief een quiz waarbij je alle benamingen in je eigen tijd kan oefenen. Kortom als je snel en gestructureerd anatomie wilt leren die je gelijk kan toepassen in de praktijk, kies dan voor de e-learning cursus Muscles in Movement van Dutch HDA.

 

anatomie fitness opleidingen
anatomie fitness opleidingen

De online module Muscles in Movements bestaat uit 5 lessen en is opgebouwd met bijbehorende quizes:

Bewijs van Deelname

Heb je aan het einde van de opleiding alle quizvragen correct beantwoord, dan ben je geslaagd en mailen wij het certificaat van deelname naar jou toe. Mocht je vragen hebben over de opbouw van de cursus, mail deze dan naar info@dutch-hda.nl

Dutch HDA online Cursussen

Bekijk ook:

Program Design

Breaking Down Movements

Lifestyle

nl_NL_formal

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!