LIFESTYLE

De weg naar een positieve gedragsverandering

Je maakt topschema’s en toch blijft het resultaat van je klant achter. Herken je dit ook? Realiseer je dat jouw klant maar 2 á 3 uur per week bij je traint en de rest van de week uit het zicht van je is. De rest van de week rondom de trainingen noemen we leefstijlfactoren die het resultaat van je schema beïnvloeden.  Enkele resultaatbrekers kunnen zijn: stress, onvoldoende slaap, voeding, gebruik van alcohol en roken. 

Als (Personal) Trainer ben je continue bezig oefeningen te bedenken die precies passen bij de persoonlijke omstandigheden en wensen van jouw klant. Steeds meer komen daarbij lifestyle (leefstijl) elementen naar voren waarbij het streven is om positieve gedragsveranderingen te realiseren. De E-learning cursus Lifestyle van Dutch HDA bied je een extra handvat voor de huidige fitness professionals om te kunnen onderscheiden van de rest. Met de cursus Lifestyle ligt de focus op de totale gezondheid van je klant i.p.v. alleen op het trainingsgedeelte. 

Deze online cursus is in jouw eigen tijd en tempo te volgen!

LIFESTYLE CURSUS LIJFSTIJLCOACH

Hoe ziet dit eruit in de praktijk?

Dutch HDA heeft deze leeftstijlfactoren, de zogenaamde BRAVO factoren in de online cursus “Fundamentals of Lifestyle” stapsgewijs via een door ons uniek ontwikkelde Dutch HDA leefstijlmodel uitgewerkt. Elk deelgebied van leefstijl die we in deze online cursus behandelen volgt hetzelfde gestructureerde stappenplan met als tools bijbehorende volgsystemen zoals dagboeken die je kunt gebruiken in je advisering. 

Na het volgen van de LIFESTYLE cursus kan je:

  • Intake uitvoeren op basis van de BRAVO factoren
  • De juist interventies/opdrachten kiezen
  • Juiste volgsystemen gebruiken passen bij het type klant om te kunnen monitoren
  • Goede passende adviezen kunnen geven en kunnen finetunen daar waar nodig is
LIFESTYLE CURSUS LIJFSTIJLCOACH

De online module Lifestyle bestaat uit 10 lessen en is opgebouwd met bijbehorende quizes:

Bewijs van Deelname

Heb je aan het einde van de opleiding alle quizvragen correct beantwoord, dan ben je geslaagd en mailen wij het certificaat van deelname naar jou toe. Mocht je vragen hebben over de opbouw van de cursus, mail deze dan naar info@dutch-hda.nl

Dutch HDA E-learning Cursussen

Bekijk ook:

Muscles in Movement

Breaking Down Movements

Program Design

nl_NL_formal

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!