Breaking Down Movements

 

Als Fitness trainer pas je dagelijks biomechanica, bewust en onbewust, toe in je coaching en instructie. Denk hierbij aan het kiezen van je oefeningen aan de hand van de belastbaarheid van je klant. Bij Biomechanica kijk je hoe hard de spieren moeten werken in een bepaalde beweging. De cursus Breaking Down Movements helpt je op een praktische en functionele manier je de biomechanica eigen te maken vanuit jouw context als trainer waar bewegen centraal staat. Je leert hoe de mechanica je hierin kan ondersteunen.

breaking down movements

Hoe ziet dit eruit in de praktijk?

De cursus geeft in 5 lessen een overzichtelijke basis op een praktische, functionele biomechanica binnen de fitness om zo de juiste oefenstofselectie en belastbaarheid te kunnen maken en af te stemmen op de individuele verschillen van klant tot klant. Je leert te begrijpen hoe alles op het gebied van trainen en het leveren van prestatie met elkaar samenhangt en hoe je voor iedere unieke klant de beste aanpak kunt kiezen.

anatomie fitness opleidingen
breaking down movements

De online module Breaking Down Movements bestaat uit 5 lessen en is opgebouwd met bijbehorende quizes:

Bewijs van Deelname

Heb je aan het einde van de opleiding alle quizvragen correct beantwoord, dan ben je geslaagd en mailen wij het certificaat van deelname naar jou toe. Mocht je vragen hebben over de opbouw van de cursus, mail deze dan naar info@dutch-hda.nl

Dutch HDA online Cursussen

Bekijk ook:

Program Design

Muscles in Movement

Lifestyle

nl_NL_formal

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!