CONTACT

Heb je een vraag over onze opleidingen, neem via het contactformulier contact met ons op. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie. Neem ook een kijkje bij onze Frequently Asked Questions (FAQ). Wie weet, staat je vraag er al tussen.

Dutch HDA - mei 2023
Dutch HDA - mei 2023

Locatie

Kamerlingh Onnesweg 268, 1223 JR Hilversum

Dutch HDA - mei 2023

E-mail

info@dutch-hda.nl

Dutch HDA - mei 2023

Telefoonnummer

+31 6 13739785

NEEM CONTACT OP

FAQ

Voor de Fitness Trainer opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Voor onze specialistische opleidingen is zeker basiskennis en enkele jaren ervaring vereist. Het beste is om een mailtje te sturen naar info@dutch-hda.nl, dan kunnen wij bepalen welke opleiding het beste bij jou past.

Twijfel je vooraf op je gehele opleiding kunt volgen, dan bestaat bij Dutch HDA de mogelijkheid om de opleiding in delen te volgen, door middel van workshops. Wanneer alle dagen van de opleiding binnen 2 jaar worden gevolgd, dan kan je alsnog je diploma behalen. Klik hier voor meer info!

Vind je meerdere opleidingen en vakgebieden interessant en weet je niet goed welke opleiding je moet volgen. Vul hier het formulier in en ontvang gratis persoonlijk studie advies.

Dutch HDA is een zogenaamde beroepsonderwijsinstelling en valt niet onder maatregelen van de overheid voor wat betreft sportscholen. Wij zijn op hetzelfde adres gevestigd als No Excuses Strength & Conditoning Centre en huren deze ruimte op onze lesdagen. Op het moment dat de praktijklessen beginnen (zondag, later dan 12.00 uur) vinden er geen andere activiteiten in het pand plaats en kunnen we de lessen op een voor iedereen veilige manier geven.

Indien mogelijk of noodzakelijk kunnen we de praktijklessen ook geven op het buitenterrein bij onze vestiging. Daarbij is het van belang om te beseffen dat we de groepen bewust klein houden, zodat we voldoende afstand kunnen houden en iedereen maximale aandacht kunnen geven.

In het geval dat de overheid zeer stringente maatregelen treft en wij niet anders kunnen, passen wij ons als organisatie aan. We zullen de lessen dan geven volgens het principe van het zogenaamde blended learning: de optimale combinatie tussen online en praktijklessen. Dit houdt dat wij de theorielessen online zullen geven onder leiding van de docent van de opleiding. Na afloop van de online lessen of zoveel eerder als mogelijk zullen we met de praktijklessen starten om zodoende de opleiding af te ronden. Dit hebben we begin 2021 in uitzonderingsgevallen ook twee keer gedaan en dat werkte voor de studenten bijzonder goed. 

De opleidingen gaan zonder tegenbericht altijd door, maar kunnen in voorkomende gevallen in eerste instantie (deels) online worden gegeven.

Op het gebied van online lesgeven bestaan inmiddels veel mogelijkheden om de theorielessen op het door ons gewenste niveau te verzorgen zoals bijvoorbeeld het live kunnen voordoen van oefeningen (vanuit een door ons apart ingerichte gym room), het (samen) op het computerscherm tekenen van de beste houding tijdens een oefening (bewegingsanalyse) en het gebruiken van online break-out rooms, waarin studenten individueel of in teams aan opdrachten kunnen werken.  De online lessen duren maximaal vier uur omdat we hebben gemerkt dat de aandacht verslapt naarmate de les langer duur. 

Voor wat betreft theorie en een deel van de praktijk werkt dat prima. We hebben hier ook al veel ervaring mee opgedaan en positieve reacties op gekregen van onze studenten. Maar we zijn een praktijkopleiding dus na de online lessen zullen er altijd nog een aantal praktijkdagen volgen.

nl_NL_formalDutch

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!