CONTACT

Heb je een vraag over onze opleidingen, neem via het contactformulier contact met ons op. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Neem ook een kijkje bij onze Frequently Asked Questions (=F.AQ.). Wie weet, staat je vraag er al tussen.

Dutch HDA - oktober 2021
Dutch HDA - oktober 2021

Locatie

Kamerlingh Onnesweg 268, 1223 JR Hilversum

Dutch HDA - oktober 2021

E-mail

info@dutch-hda.nl

Dutch HDA - oktober 2021

Telefoonnummer

+31 6 13739785

NEEM CONTACT OP

FAQ

De opleidingen gaan zonder tegenbericht altijd door, maar kunnen in voorkomende gevallen in eerste instantie (deels) online worden gegeven. Voor wat betreft theorie en een deel van de praktijk werkt dat prima. We hebben hier ook al veel ervaring mee opgedaan en positieve reacties op gekregen van onze studenten. Maar we zijn een praktijkopleiding dus na de online lessen zullen er altijd nog een aantal praktijkdagen volgen.

Voor de Fitness Trainer opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Voor onze specialistische opleidingen is zeker basiskennis en enkele jaren ervaring vereist. Het beste is om een mailtje te sturen naar info@dutch-hda.nl, dan kunnen wij bepalen welke opleiding het beste bij jou past.

Twijfel je vooraf op je gehele opleiding kunt volgen, dan bestaat bij Dutch HDA de mogelijkheid om de opleiding in delen te volgen, door middel van workshops. Wanneer alle dagen van de opleiding binnen 2 jaar worden gevolgd, dan kan je alsnog je diploma behalen. Klik hier voor meer info!

Vind je meerdere opleidingen en vakgebieden interessant en weet je niet goed welke opleiding je moet volgen. Vul hier het formulier in en ontvang gratis persoonlijk studie advies.

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!