WIE IS DUTCH HDA?

Dutch Human Development Academy (afgekort Dutch HDA) is een Europees erkende academie die unieke en hoogwaardige online en offline opleidingen en workshops organiseert voor degenen die het beste uit zichzelf willen halen en een belangrijke stap willen zetten in hun fitnesscarrière. De oprichters van ons bedrijf, Paul Lammers en Remco Sanders, hebben de missie om fitnessopleidingen in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Met hun wetenschappelijke achtergrond en meer dan veertig jaar praktijkervaring in het doceren, coachen en trainen van studenten, trainers en sporttalenten alsmede het starten en runnen van een succesvol strength & conditioning center hebben ze een geheel nieuwe reeks van opleidingen geschreven die volledige up-to-date zijn met de laatste inzichten op het gebied van fitness. 

ONTMOET ONZE PRO'S

Co-owner Dutch HDA
powerliften opleiding

Remco Sanders

CO-OWNER DUTCH HDA
paul profiel

Paul Lammers

CO-OWNER DUTCH HDA
frans van schaik

Frans van Schaik

CEO,
Docent Strength & Conditioning Specialist

Remco is co-founder en docent bij Dutch HDA. Binnen Dutch HDA is Remco verantwoordelijk voor strategie en aansturen van de organisatie en vertegenwoordigt hij Dutch HDA naar buiten.

Remco is inspanningsfysioloog/performance coach en heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Deze multidisciplinaire studie sloot goed aan bij zijn interesse in sport en het geven van cursussen en opleidingen. Hij is sinds 2010 actief als auteur en opleider voor verschillende (opleidings)instituten.

Daarnaast is hij actief als ondernemer in de branche en eigenaar van No Excuses Strength & Conditioning Centre/CrossFit Gooi (Performance Centre) en De FitHub (Private Gym).

Naast al zijn werkzaamheden is Remco ook actief als atleet. Zijn prestaties zijn:

– Nederlands Kampioen Hordelopen-2011
– NK Weightlifting -69 kg-2014
– Finale Amsterdam Throwdown – 2015
– NK Powerliften -69 kg – 2016
– NK Powerliften -74 kg-2017-3e plek
– NK Powerliften -74kg-2018-2e plek
– Atlas Pure Strength Competition – 2019
– Kwalificatie WK Strong Man 2021

Directeur Content Management, Docent Sport Performance Specialist

Paul Lammers is co-founder en docent bij Dutch HDA. Binnen Dutch HDA is Paul verantwoordelijk voor alles wat met de ontwikkeling, inhoud content en eindtermen van de opleidingen te maken heeft.

Paul is fysieke trainer voor TEAMNL (NOC/NSF) op het Centrum voor  TA Topsport Amsterdam. Daar traint hij de basketbal dames en heren voor de NBB en turnsters van TurnZ (Jong Oranje; Olympische Turnploeg). Tevens is hij actief als fysieke trainer voor een aantal Nederlandse topsporters. Verder is Paul werkzaam als docent fitness en fysieke training bij SM&O (Sport Management en Ondernemen) en de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) op de Hogeschool Van Amsterdam

Tenslotte is Paul actief bij het netwerk LIJFSTIJLCOACHES, een landelijk netwerk van fitnessprofessionals en is hij mastertrainer bij Keiser Powertraining equipment.

CFO & Director Marketing & Sales

Frans in sinds eind 2017 actief bij Dutch HDA en verantwoordelijk voor de financiële zaken en Marketing & Sales.

Frans heeft een achtergrond in de financiële wereld en heeft als sportfanaat de Master Sport Management afgerond. Of je nu als bedrijf of individu geïnteresseerd bent in de opleidingen van Dutch DHA, Frans zul je ongetwijfeld treffen. Gewoon een bericht sturen naar info@dutch-hda.nl en je krijgt snel antwoord.

PARTNERS

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!