WIE IS DUTCH HDA?

Dutch Human Development Academy (afgekort Dutch HDA) is een Europees erkende academie die unieke en hoogwaardige online en offline opleidingen en workshops organiseert voor degenen die het beste uit zichzelf willen halen en een belangrijke stap willen zetten in hun fitnesscarrière. De oprichters van ons bedrijf, Paul Lammers en Remco Sanders, hebben de missie om fitnessopleidingen in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Met hun wetenschappelijke achtergrond en meer dan veertig jaar praktijkervaring in het doceren, coachen en trainen van studenten, trainers en sporttalenten alsmede het starten en runnen van een succesvol strength & conditioning center hebben ze een geheel nieuwe reeks van opleidingen geschreven die volledige up-to-date zijn met de laatste inzichten op het gebied van fitness. 

ONTMOET ONZE PRO'S

Co-owner Dutch HDA
powerliften opleiding

Remco Sanders

CO-OWNER DUTCH HDA
paul profiel

Paul Lammers

CO-OWNER DUTCH HDA
frans van schaik

Frans van Schaik

CEO,
Docent Strength & Conditioning Specialist

Remco is co-founder en docent bij Dutch HDA. Binnen Dutch HDA is Remco verantwoordelijk voor strategie en aansturen van de organisatie en vertegenwoordigt hij Dutch HDA naar buiten.

Remco is inspanningsfysioloog / performance coach en heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Deze multidisciplinaire studie sloot goed aan bij zijn interesse in sport en het geven van cursussen en opleidingen. Hij is sinds 2010 actief als auteur en opleider voor verschillende (opleidings)instituten.

Daarnaast is hij actief als ondernemer in de branche en eigenaar van No Excuses Strength & Conditioning Centre/CrossFit Gooi (Performance Centre).

Naast al zijn werkzaamheden is Remco ook actief als atleet. Zijn prestaties zijn:

– Nederlands Kampioen Hordelopen-2011
– NK Weightlifting -69 kg-2014
– Finale Amsterdam Throwdown – 2015
– NK Powerliften -69 kg – 2016
– NK Powerliften -74 kg-2017-3e plek
– NK Powerliften -74kg-2018-2e plek
– Atlas Pure Strength Competition – 2019
– Kwalificatie WK Strong Man 2021

Directeur Content Management, Docent Sport Performance Specialist

Paul Lammers is co-founder/owner en docent bij Dutch HDA. Binnen DHDA is Paul verantwoordelijk voor alles wat met de ontwikkeling, content en eindtermen van de opleidingen te maken heeft.

Daarnaast is Paul werkzaam als docent fitness en fysieke training bij SM&O (Sport Management en Ondernemen) en de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) op de Hogeschool Van Amsterdam en bij het CIOS in Hoofddorp. Hij is fysieke trainer voor TEAMNL (NOC/NSF) voor het dames turnen bij TurnZ Amsterdam (Jong Oranje; Olympische Turnploeg senioren 2A-Sportsters). Tevens is hij actief als fysieke trainer voor een aantal
Nederlandse topsporters.

Tenslotte is Paul werkzaam bij het netwerk LIJFSTIJLCOACHES, een landelijk netwerk van fitnessprofessionals. Mastertrainer bij Keiser Powertraining equipment en is hij betrokken bij Fit For Football en Fit For Volleybal.

Ervaring Paul Lammers: 
– Strength and conditioning coach / Fysieke trainer TEAM NL / NOC*NSF (2007 – heden bij dames turnen) 
– Docent sportspecialisatie fitness / profieldeel fitness
* Opleiding Sportkunde en ALO HVA (2000 – heden)
*CIOS Hoofddorp (2022 – heden)

CFO & Director Marketing & Sales

Frans in sinds eind 2017 actief bij Dutch HDA en verantwoordelijk voor de financiële zaken en Marketing & Sales.

Frans heeft een achtergrond in de financiële wereld en heeft als sportfanaat de Master Sport Management afgerond. Of je nu als bedrijf of individu geïnteresseerd bent in de opleidingen van Dutch DHA, Frans zul je ongetwijfeld treffen. Gewoon een bericht sturen naar info@dutch-hda.nl en je krijgt snel antwoord.

PARTNERS

nl_NL_formal

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!