Creëer je eigen opleiding!

Dutch HDA organiseert masterclasses die gebaseerd zijn op de modulaire opbouw van de drie specialistische opleidingen, te weten: 

Op deze manier bepaalt de trainer zelf welk onderdeel van welke opleidingen hij/zij op welk moment wil volgen. Gecombineerd met de
E-learning modules creëert de trainer hiermee zijn eigen unieke gepersonifieerde opleiding.

HOE WERKT HET

Als je belangstelling hebt voor onze masterclasses dan heb je de volledig vrije keuze om één of meerdere masterclasses van welke opleiding dan ook te selecteren. We adviseren je om daarbij ook te kijken naar de E-learning cursussen. Die bieden een goede theoretische basis voorafgaande aan de workshops. Deze cursussen kun je zelf direct via de website aan schaffen. 

 

De modulaire opbouw van de Specialities is ideaal als je om welke reden dan ook een opleiding niet in één keer kunt of wilt volgen. Als je binnen twee jaar aan alle dagen/workshops van een opleiding deelneemt, dan kun je gewoon examen doen en het diploma behalen.  

 

De masterclasses vallen samen met de individuele opleidingsdagen van de verschillende Specialties van Dutch HDA, dus je zult de deelnemers van deze opleiding tijdens deze dag ontmoeten. De dagen zijn zo gestructureerd dat het niet uitmaakt of je een workshop volgt of een reguliere opleiding. 

DE KOSTEN

De kosten bedragen €299 per masterclass (lesuren zijn van 10.00-16.00 uur). Mocht je examen willen doen, dan bedraagt het examengeld €200. In voorkomende gevallen verdient het aanbeveling één of meerdere E-learning cursussen te volgen maar dat is niet verplicht.  

KLIK HIER  of op onderstaande button om je in te schrijven voor onze masterclasses. Wij zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen om je deelname te bevestigen en de verdere administratieve zaken te regelen. Heb je een specifieke vraag, stuur dan een mailtje naar info@dutch-hda.nl

Dutch HDA - april 2024
nl_NL_formal

Houd je kennis
up-to-date met GRATIS content

Omtrent alles wat te maken heeft met fitness, het menselijk lichaam, training en sport. Meld je aan!

Houd je kennis up-to-date met GRATIS content

omtrent alles wat te maken heeft met fitness, menselijk lichaam en sport. Meld je aan!